BALL DE BOT & FOLK

Pl. Major

20.30 h CALABRUIX

L’Escola de Ball de Bot Calabruix va ser creada per un grup d’amics amb el fi principal de conservar i divulgar un dels aspectes més importants de la cultura popular del poble mallorquí, el “ball de pagès”, sense oblidar-se de la investigació en el camp de la música, els balls i la indumentària tradicional.

21.45 h GALIVANÇA

Galivança Folk Grup de Música. Primer premi del Festival Cantonigròs de Vic. Galivança compta amb més de sis anys de trajectòria musical en què han actuat arreu de l’illa (Valldemossa, Sóller, Pollença, Palma…) i fora (Vigo, Barcelona, Girona, Madrid, València…). Actualment es troben preparant el seu primer CD.

23.00 h L’ÉQUILIBRISTE

Des de 2007 L’Équilibriste passeja pels escenaris la seva proposta musical folk-rock amb nombroses actuacions a Mallorca i arribant a ciutats com Reus o Barcelona. La formació està composta per Joan Toni Fuster (veu principal, guitarres, banjo, etc.), Albert Riutort (guitarres, cors, banjo, etc.), Alberto Feo (teclats, acordió i cors), Joan Jaume (baix, percussions i cors) i Víctor Granados (bateria, percussions, glockenspiel).


00.45 h ELKIN ROBINSON (ILLA OLD PROVIDENCE-CARIB COLOMBIÀ)  

Dins l’actuació d’UN PAÍS PER ESCOLTAR, aquest any presentam Elkin Robinson, un músic i compositor nascut a l’illa de Providencia, situada al Carib colombià, que ha fet dels ritmes afrocaribenys com calipso, mentó i eli zouk el seu principal motiu d’inspiració. En la seva música es destaquen gèneres tradicionals de Providencia al costat de missatges positius cantats en crioll, llengua nativa de l’illa que barreja anglès, francès i holandès.