FLAMENC & RUMBA

Pl. de la Reina

20.30 h EL PARRA

El cantautor Jose Antonio Parra Estrada, va néixer a Chiclana de la Frontera, es va criar amb els seus cosins i les melodies que li cantaven les seves ties mentre cuinaven, el seu pare i el germà amb la guitarra flamenca… Totes aquestes influències varen fer que fos un apassionat de la música flamenca.

21.45 h KIKO VENENO

Va estudiar Filosofia i Lletres i va viatjar per Europa i els Estats Units, on va assistir a concert d’artistes que li varen influir com Frank Zappa o Bob Dylan, i a més va descobrir (o redescobrir) el flamenc. El 1975 va conèixer els germans Amador amb els quals va formar el grup Veneno, el 1982 va reprendre la seva carrera en solitari amb el disc Seré mecánico por ti.

La seva llarga trajectòria ha donat temes tan coneguts com Te echo de menos, En un Mercedes blanco, Volando voy o Lobo López. Acaba de publicar el seu darrer single, La Higuera.

00.00 h SUU

Suu és una de les joves promeses musicals més seguides i escoltades actualment. Acaba de publicar el seu primer disc Natural (Halley Records, 2018). L’èxit aconseguit a les xarxes socials s’explica per la seva naturalitat, el seu timbre de veu i el seu talent per la composició, on estils com pop, reggae, ska o la rumba es mesclen amb força i amb una personalitat inimitable.

1.30 h ZELISKO

Dan Zelisko lidera aquesta jove formació, que combina els bons ingredients del blues, el folk i el rock amb ritmes que sonen al sud. La banda la completa Xavi Moyà al baix elèctric, Salva Guerola a la bateria i les percussions de Sebastián March.