MÚSICA ELECTRÒNICA

La Feixina  

21.00 h EMEA 

EMEA és el nom artístic de Miquel Alzanillas, jove productor nascut a Felanitx el 1985, i que, malgrat la seva joventut, s’ha convertit en una de les figures més importants i rellevants de l’excitant escena electrònica illenca.

Conco és el seu darrer disc i mostra la seva cara més madura, personal i sincera, visceral en un sentit nou, inspirant-se en els sons orgànics del jazz i el paisatgisme sonor de l’ambient, donant forma a una col·lecció de temes on la introspecció és tan important com la recreació d’un horitzó imaginari on tot esdevé possible i la bellesa s’enllaça íntimament en un cicle de creació/destrucció constant.

22.05 h ANÍMIC  

Anímic és un grup musical de gènere dark-folk-pop. Iniciat el 2003, els components principals són Ferran Palau, Louise Sansom, Núria Monés, Juanjo Montañés i Miquel Plana.

El seu disc anterior va suposar un gir estilístic, endinsant-se en sonoritats més obscures i denses. El febrer de 2017 Anímic publica el seu sisè àlbum, Skin.

23.20 h ROÑATRON  

Projecte de música electrònica on participen alguns membres de La puta Opepe, on destaca Pedro Trotz, compositor i precursor de la música electrònica experimental a Mallorca que esprem la seva sapiència per a modelar i configurar les seves obres.

01.05 h PHILANTROPIC  

Duo creat per dos germans compositors i DJ que innoven dins el sector produint les seves pròpies versions dels DJ i cantants més coneguts del planeta, fusionant tota classe d’estils com latin, dance hall, moombahton, house, progressive, EDM… amb un show compost en viu i produït per ells al seu estudi de València.

Als seus directes hi sumen la trompeta i el saxo i creen una experiència única.