MÚSICA URBANA

Carrer de Jacint Verdaguer

20.55 h TRIGGA

A Trigga les essències del hip hop reben una descàrrega d’adrenalina a força de múscul funk i rock, una poalada de bona vibra que fa de la seva proposta una cosa indòmita i inèdita a l’illa i més enllà. Trigga vol ser una banda de directe que toca en viu cançons de hip hop amb ànima funky i pegada rock.

22.00 h BRISA FENOY

Brisa Fenoy és una jove compositora i intèrpret. El seu característic pop electrònic neix de la unió de lletres arriscades, una veu molt personal i els sons més actuals. L’univers Brisa es resumeix conceptualment en llibertat, compromís, tendència i risc.

El juny de 2017 va llançar el seu primer single Ella una cançó feminista que la va fer tocar al World Pride Madrid. El gener de 2018 arribava Jericó el seu segon senzill i adaptava Lo Malo per al programa Operación Triunfo que es va convertir en un dels principals temes més escoltats del darrer any. Tres Minutos i Flores de Colores són els dos darrers temes que ha publicat.

23.25 h BABI BLACKBULL

Babi Blackbull és un dels freestylers més carismàtics de les competicions improvisades. El seu principal reconeixement va venir de la seva participació en la Red Bull Batalla de Los Gallos, en la qual recentment ha participat com a jutge.
El 2018 es va proposar fer tot el renou possible amb talls com I Don’t Give A Fuck, Oscuridad o Mama.

00.40 h PHUSSYON LIVE BAND + ALONA VINÇ

Banda local femenina inspirada per la força, el missatge i la versatilitat que el rap els brinda. La seva actuació estarà acompanyada pels audiovisuals de l’artista Alona Vinç.