JAZZ

Pl. de Cort

20.45 h    ONE PAC & FELLOWS  

Un músic senegalès i un de sevillà es troben en una jam session, pateixen el que anomenen un “amor a primera vista musical”, es posen a treballar junts i s’embarquen en un projecte comú: publicar un disc. Aquest podria ser el resum d’African Groove, el primer disc d’One PAC & Fellows.

22.00 h     JÚLIA COLOM

Júlia Colom és una jove cantant mallorquina que des de petita ha estat en contacte amb el món musical a través del cant coral, classes de flauta travessera, etc. Als 15 anys descobreix l’imant del jazz i es veu en el futur com a cantant solista. Cantar és la seva passió  i la música és la prioritat dins la seva vida.

23.15 h    MASE JARA QUINTET  

Masé Jara Quintet és un grup liderat per la vocalista i compositora Masé Jara; acompanyada per músics de primer nivell de les Balears com el bateria Teo Salvà, el trompetista Jaume Blàzquez, el contrabaixista Juanan Torrandell i el compositor i teclista Sergi Llopis. El so dolç i melòdic de la seva música és característic del grup.

00.30 h    NAYLA YENKIS & THE FUNKERS

Nayla Yenquis Group es va formar el 2013 a la ciutat de Palma. Està àmpliament influenciat pel jazz i la música brasilera, sense deixar de banda alguns artistes contemporanis. Podeu trobar al seu repertori diverses versions i arranjaments fets per ells mateixos de músics com Tom Jobim, Vinicius de Moraes, Melody Gardot, Billie Holiday, Amy Winehouse, Ella Fitzgerald i Frank Sinatra, entre d’altres.