POP – ROCK

Pl. de Joan Carles I

20.30 h GO CACTUS

Guanyadors de l’Art Jove 2018 presentaran el seu primer EP Hi, we are cactus, que edita la discogràfica mallorquina Blau. Les seves cançons sonen ràpides i urgents. Destaquen per la seva energia i la seva capacitat d’interpretació d’un trio extremadament jove, amb melodies fresques i arranjaments que sonen sixties, partint del rock surfer.

21.15 h OMBRA

Ombra és un quartet format l’estiu del 2014. La banda, malgrat els seus pocs anys de vida, ha realitzat nombrosos concerts a l’illa recorrent les seves millors sales i festivals. Han guanyat concursos com el Hard Rock Rising o el concurs de bandes del Festival Granada Sound, que va ser el seu primer concert fora de l’illa. Ens presentaran el seu nou disc Walk up the walls, editat per Flor y Nata Records.

22.30 h MISHIMA

Mishima és un grup de música pop, amb influència de la cançó d’autor, creat a Barcelona l’any 1999. El veritable reconeixement els va arribar amb la publicació del tercer disc Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), un àlbum íntegrament en català.
Han publicat vuit discs, el 5 de maig de 2017 va sortir el seu darrer disc: Ara i res. Un àlbum més reposat, però on recuperen la seva essència.

00.15 h NIÑOS MUTANTES

Niños mutantes és un grup indie-rock format a Granada als 90. Amb el disc El sol de invierno pugen de forma definitiva a la primera plana de l’indie a Espanya. Des d’aquell moment comencen a tocar a festivals com Contemporánea o el FIB, fins que fan el salt a Amèrica del Sud.
Amb el seu darrer treball Diez (2017) exploren nous horitzons sota la producció de César Verdú i León Benavente, apostant per un so més elèctric i potent.