POP & GRANS ÈXITS

Pl. d’Espanya

21.10 h BRUNO SOTOS

Bruno Sotos va editar el 2016 el seu primer àlbum Para respirar (Blau) El seu pas pel programa de Tele 5 Got Talent va popularitzar el seu tema Hoy Duele. Presenta el seu darrer disc A la sombra de tu luz, que és el resultat de mesos de treball on la seva creativitat i personalitat artística ha comptat amb Toni Noguera com a productor.

22.25 h CELTAS CORTOS

Grup espanyol de folk rock amb influències celtes. El seu origen es remunta a l’institut. Després de guanyar un concurs decideixen continuar la seva carrera, canviant el nom al de Celtas Cortos, a causa del tabac sense filtre que fumava Nacho Castro.
Han venut més de 2 milions de còpies dels seus discs. El 2018 publiquen el seu darrer disc Energía positiva.

Entre els seus temes es troben el que ja es consideren himnes, com 20 de abril, Cuéntame un cuento, La senda del tiempo o No nos podrán parar, entre d’altres.

00.20 h XRIZ

Cristian Rodríguez, conegut com Xriz, va néixer a Tenerife i als 16 anys va començar a mostrar les seves inquietuds artístiques i a desenvolupar la seva carrera en el món de la música, interpretant reggeaton, pop i R&B. Va començar gravant les seves cançons amb bases descarregades d’internet. Les pujava a les xarxes socials i es va fer popular. El 2015 va publicar el seu primer àlbum, Adicción El seu canal de Youtube té 500.000 subscriptors.

01.35 h JOAN CAMPOS DJ

Incombustible DJ i productor mallorquí Juan Campos (Palma, 1956). Farà sonar els hits de la música disco dels anys 70, 80 i 90.